Välkommen till Kundservice

 

Bank- & finansbranschen är under stor förändring. Med hållbarhet i fokus driver vi förändring och vi vill leda utvecklingen inom vårt område boende och boendeekonomi. Förändrade kundbeteenden och digitaliseringen med ökad transparens skapar stora möjligheter för oss. SBAB växer och tar marknadsandelar. Vårt värderingsdrivna arbetssätt med inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare tar oss beslutsamt framåt med tempo.

 

SBAB kännetecknas av stort ansvarstagande samt viljan att göra skillnad. Vi präglas av en snabb förändringstakt och utmanar ständigt invanda mönster och gamla sanningar. Därför söker vi nu dig med förmåga att förverkliga drömmar och förenkla vardagen för våra kunder. Samtidigt brinner du för utveckling av både dig själv och vår affär. 

Lediga jobb

Om du är en engagerad och kvalitetsmedveten person, självklart passionerad för våra kunder, är det här en perfekt roll för dig. Du kommer ta ett aktivt ägandeskap för såväl nya som befintliga kunder inom Sveriges mest snabbväxande bank!

Kunden i fokus

Målet är att leverera Sveriges bästa service och bemötande till våra kunder. Vi jobbar ständig med förbättring av kundnyttan och ökad effektivitet i kontaktytor mot kund

Vi strävar efter att hitta utvecklingsbara personer, som kompletterar den kompetens och erfarenhet vi redan har. Detta sätter oss i framkant och utmanar ständigt vår organisation i att tänka nytt och utvecklas.